CK Search: specialist in het invullen van sleutelposities

CK Search is specialist in het invullen van sleutelposities in profit en non-profit organisaties. Wij ondersteunen al jaren organisaties in Oost-Nederland in hun zoektocht naar de juiste kandidaten. Het werven en selecteren van directeuren, (senior)managers, toezichthouders en professionals is ons dan ook op het lijf geschreven. Zijn deze mensen ook in uw organisatie een zeer belangrijke factor? Dan is executive recruitment voor uw organisatie elementair en nooit een bij-taak. CK Search ontzorgt u hierbij graag. 

Mensen maken het verschil

Wij beoefenen ons vak vanuit onze passie voor mensen. Mensen maken het verschil. CK Search is oprecht betrokken en bevlogen om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Wij zijn geïnteresseerd in waar iemand vandaan komt, waar iemand naar onderweg is en welke ontwikkeling nodig is om daar te komen. Immers: alleen als mensen doen waar zij goed in zijn en waar zij gelukkig van worden, zijn zij van toegevoegde waarde voor uw organisatie.

We zijn in staat om in korte tijd een goed beeld van bedrijven en hun dienstverlening te krijgen. Daarnaast hebben we een scherp oog voor kwaliteit, waardoor wij in de afgelopen jaren een gedegen bestand van kandidaten hebben opgebouwd. En natuurlijk kunnen we ook altijd gebruik maken van ons uitgebreide netwerk. Onze professionele en vertrouwelijke aanpak zorgen er vervolgens voor dat vacatures op een prettige wijze worden ingevuld.

Caroline Kamphuis

CK Search bestaat uit oprichter Caroline Kamphuis en collega’s. Caroline startte in 1989 als HR manager en wordt vanaf dat moment gedreven door de vraag: wie functioneert het beste op welke plek, en waarom? Na een jarenlange ervaring als MT-lid en in het Human Resource Management bij een grote diversiteit aan organisaties - onder meer Thales, Bolletje, Randstad en Novay - besloot zij in 2007 zelfstandig ondernemer te worden. Caroline werd dat jaar partner in Segerink Search. Door haar meer dan 25 jaar ervaring is Caroline voor opdrachtgevers een gesprekspartner op niveau. Als ondernemer heeft zij met haar passie voor de juiste man/vrouw op de juiste plek al vele organisaties geholpen met de invulling van personele vraagstukken.