Op zoek naar een functie als directeur, (senior)manager of toezichthouder?

Bij CK Search vindt u als ambitieuze, ondernemende en enthousiaste kandidaat een nieuwe functie die past bij uw ambities.

Solliciteren

Op onze website staan altijd actuele vacatures weergegeven. Wij adviseren u dan ook om regelmatig onze website te raadplegen. Ziet u hier geen passende vacature staan, maar bent u wel op zoek naar een nieuwe functie? Stuur ons dan uw cv, zodat wij contact met u kunnen opnemen over uw wensen. CK Search stelt altijd u en uw kandidatuur centraal, we stellen samen vast of opname in ons bestand zinvol is. Is dit het geval, dan nemen wij contact met u op zodra wij een vacature in portefeuille krijgen die bij uw profiel past. Ook hebben wij altijd een aantal vacatures in portefeuille die wij niet openbaar mogen maken. Is uw profiel voor één van deze vacatures passend, dan laten wij u dit weten. 

Wanneer wij vervolgens met elkaar in gesprek gaan over een concrete vacature, volgt een op maat gesneden selectie-interview. Pas wanneer we samen met u tot de conclusie komen dat uw voordracht kansrijk is, leggen wij uw gegevens voor aan onze opdrachtgever. Uiteraard mag u erop vertrouwen dat wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan, conform ons privacy statement.